3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-09 Door: eLIVING

Walnoothouten meubels in je interieur

Hout is een echte sfeermaker in een interieur en daar doet walnoothout zeker niet voor onder. Juist deze prachtige, diepte tint geeft een enorme hoeveelheid warmte aan je interieur en dat zorgt weer voor een dosis gezelligheid. 

 

Walnoothout

Een diepe bruine kleur met een elegante uitstraling. We hebben het natuurlijk over walnoothout. Dit houtsoort heeft niet alleen een elegante uitstraling, maar staat ook bekend om zijn warme en rustige uitstraling. Een fijne combinatie voor in je interieur als je het ons vraagt. Walnoothout is tijdloos en zorgt voor een natuurlijke basis in je interieur. Het donkere walnoothout kun je bovendien gemakkelijk combineren met verschillende kleuren en interieurstijlen. 


Walnoothout combineren 


Walnoothout is inmiddels razend populair en zien we in heel veel meubels terugkomen. Niet alleen kasten en eettafels, maar ook salontafels en stoelen stralen in dit houtsoort. Deze donkere houtkleur combineert gemakkelijk met verschillende kleuren, zoals verschillende zandtinten en (gebroken) wit, maar ook met vrolijke kleuren, zoals groentinten en warm oranje.

Om walnoothout aan je interieur toe te voegen ben je gelukkig niet gebonden aan één specifieke interieurstijl. Walnoothout combineert namelijk met meerdere interieurstijlen. Zo kun je walnoothout goed toevoegen aan een luxe interieur, maar ook in een interieur met de Japandi stijl of een vintage interieur steelt dit houtsoort de show. Het is een mooie basis voor heel veel verschillende stijlen en voor verschillende ruimtes in huis. Waar je dit houtsoort ook voor gebruikt, walnoot hout maakt het af. 

  

Liefde voor warm walnoothout

Wil je ook graag warm walnoothout toevoegen aan je interieur? Kijk dan eens rustig rond in je interieur en bepaal waar het houten meubelstuk moet komen te staan. Wordt het een bureau, eettafel, stoel of misschien wel een kast? Walnoothout heeft een diepe bruine tint, waardoor je goed met contrast kunt werken. Zo kun je een donkere walnoten kast bijvoorbeeld tegen een lichte wand plaatsen. De kast komt dan mooi naar voren. Wil je juist niet dat het een opvallend exemplaar wordt? Geef je wand dan een andere warme donkere kleur, zoals een aubergine kleur of een terracotta kleur. Een combinatie die niet verveelt met warm walnoothout!