3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-10 Door: eLIVING

Ontdek de Smart Collectie van Studio HENK

Het designlabel Studio HENK staat bekend om de prachtige kwalitatieve, duurzame en tijdloze meubels. Nu is deze collectie uitgebreid met de Smart Collectie waarin gewerkt wordt met nieuwe materiaalopties. Met deze nieuwe opties combineert Studio HENK scherpe prijzen met kwaliteit en duurzaamheid. Het resultaat? Een voordelige Studio HENK collectie. 

 

Voordelig en comfortabel zitten met Studio HENK

Wist je dat Studio HENK begonnen is als een kleine start up? Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een succesvol meubelmerk en is de Studio HENK collectie uitgebreid tot een ware snoepwinkel. Verschillende tafels, stoelen, fauteuils, banken, kasten en zelfs accessoires vormen een uitgebreide collectie die elke ruimte mooier maken. 

Al deze producten vind je ook in de voordelige Smart Collectie van Studio HENK. Zo zijn de stoelen, banken, fauteuils en andere gestoffeerde producten verkrijgbaar in nieuwe voordelige stoffen. Dit wordt de prijsvriendelijke stofgroep 0 genoemd. Deze stoffen worden gemaakt van gerecycled materiaal. Zo kun je voordelig en heerlijk comfortabel zitten. 

 

Voordelig tafelen met Studio HENK

De bekendste Studio HENK eettafel is misschien toch wel de Butterfly eettafel. Dit ontwerp is geïnspireerd op de vleugels van een vlinder. Maar, hier houdt de collectie tafels natuurlijk niet op. Tafelbladen met verschillende vormen en onderstellen van zowel hout als metaal maken de Studio HENK tafel collectie compleet. 

Dankzij de Studio HENK Smart Collectie zijn de Butterfly tafel - en andere eettafels - verkrijgbaar voor een voordelige prijs. De houten tafelbladen worden uitgevoerd in FSC-gecertificeerd eikenhout en zijn afgewerkt met een naturel lak. Naast de eettafels maken ook de houten salontafels, eetkamerbankjes en wandplanken onderdeel uit van de Smart Collectie. In deze voordelige collectie kan het eikenhout een levendige uitstraling hebben met wat kleine noesten en kleurvariatie. Ontdek de uitgebreide Studio HENK collectie in onze winkel in Utrecht.