3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-09 Door: eLIVING

Combineren met Flexa kleur van het jaar 2025

Heb je het over Flexa, dan weet iedereen waar je het over hebt! De kleurexperts hebben ook dit jaar weer een kleur genomineerd. Benieuwd hoe je Flexa kleur van het jaar 2025 kunt combineren? Lees het hier en ga ervoor! 

 

Het ontstaan van Flexa kleur van het jaar 2025

Een woonkamer hoort gezellig te zijn en ons te vullen met optimisme, trots, verbeelding en creatieve energie volgens de kleurexperts van Flexa. True Joy is daarom volgens hen de perfecte verfkleur voor de woonkamer. Deze kleur is niet alleen op zichzelf een mooie kleur, maar voegt ook optimisme en warmte toe. In een handomdraai fleur je je woonkamer op met deze knalkleur. 

 

True Joy als Flexa kleur van het jaar 2025

De kleurexperts van Flexa zijn dit jaar voor een vrolijke en oppeppende kleur gegaan. Een kleur die je huis vult met trots, optimisme én energie. True Joy is een echte knalkleur waar je niet omheen kunt. Perfect als subtiele accentkleur, maar je kunt natuurlijk ook een hele wand met True Joy verven en hier een echte statement van maken. Hoe dan ook, de kleur True Joy geeft een dosis energie en vrolijkheid in elke ruimte. 
Het maakt niet uit of je True Joy als accentkleur gebruikt of als statement. Deze verfkleur kun je perfect combineren met andere tinten. De kleurexperts van Flexa hebben daarom vier paletten gecreëerd. 

 

Flexa kleur van het jaar 2025 True Joy combineren

Met vier verschillende kleurenpaletten kun je Flexa kleur van het jaar 2025 True Joy perfect combineren. Ontdek hieronder de drie kleurverhalen over Durf, Ambacht en Trots en hun Trend gelen palet, waarin zij alle gele tinten uit de drie paletten hebben opgenomen om hun gele kleurverhaal te vieren. 

 

Kleurverhaal Over ambacht 

Met True Joy kun je de ambacht vieren. Met dit kleurenpalet houd je de woonkamer eenvoudig en creëer je een ruimte waarin je je geaard  voelt. In dit kleurenpalet zie je vooral aardetinten die een mooie basis vormen voor True Joy. Niet voor niets combineert de nieuwe trendkleur ´True Joy´ daarom ook perfect met Flexa kleur van het jaar 2023 `Wild Wonder`. Combineer daarnaast dit kleurverhaal met meubels van natuurlijke materialen voor een fijne en rustige verbinding. 



Kleurverhaal Over Durf

Ga op avontuur met True Joy en geef met dit kleurpalet ‘Over Durf’ je woonkamer een actieve en energieke uitstraling. Combineer True Joy met de kleuren, zoals Coarse Seashell, Exquisite Coral of met Flexa kleur van het jaar 2024 ´Sweet Embrace´!



Kleurverhaal Over Trots

Het derde kleurverhaal gaat over trots. Trots op je ruimte vol persoonlijke spullen die laten zien waar je vandaan komt en alles wat je bent en dat je hier trots op mag zijn. Het kleurverhaal weerspiegelt de unieke culturen om ons heen en maakt van elke woonkamer een warme en gezellige ruimte. In dit kleurverhaal vind je de Flexa kleur van het jaar 2021 terug. Herinner je deze veelzijdige tint Brave Ground nog?

Trend Gelen

Met het gelen palet komen alle gele kleuren samen! Ga voor deze kleur en geef je woonkamer een opper. 

Meubels en woonaccessoires combineren met True Joy

Heb je al zin om de verfkwast te pakken en je kamer te voorzien van deze vrolijke kleur? Of zit deze kleur al op een van de muren? Maak je interieur dan af met meubels en woonaccessoires in deze zelfde tint!