3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-08 Door: eLIVING

Ontdek de nieuwste Zuiver collectie 2024 in onze winkel

Heb jij de nieuwste Zuiver collectie al gezien? Ontdek het hier en breng de schoonheid van de natuur in huis met deze nieuwe collectie. 

 

De schoonheid van de natuur

De nieuwe collectie van Zuiver is gebaseerd op de schoonheid van de natuur. In deze nieuwe collectie voeren vormen uit de natuur de boventoon, maar ook het kleurenpalet van de nieuwe collectie zorgt voor een frisse bries in je interieur. Niet alleen beige tinten, maar ook glinsterend zilver en de prachtige tinten van de lucht vind je terug in deze collectie. Door deze kleuren wordt het natuurlijk zonlicht in huis gemaximaliseerd en creëer je in een handomdraai een heerlijk zomers gevoel. Ook handig als je een kleine woonkamer groter wilt laten lijken, omdat glinsterend zilver het natuurlijke licht weerkaatst. En de materialen zoals, hout, marmer en travertin maken de invloeden uit de natuur helemaal af. Eén ding is zeker: met de nieuwe Zuiver collectie kun je niet meer om de invloeden van de natuur heen!

 

Nieuwe items uit de Zuiver collectie

De natuur in huis halen klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe zien de nieuwe items uit de Zuiver collectie eruit? Wij laten je een greep uit de nieuwe collectie zien! Maak bijvoorbeeld kennis met de nieuwe wandkast Seven. Deze wandkast is met zijn fraaie ronde vormen een unieke kast en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Ook dressoir Groove is een bijzonder exemplaar door zijn ronde houten elementen en sierlijke ronde poten. Het patroon op dit dressoir is bovendien zo gemaakt dat het patroon doorloopt als je verschillende dressoirs naast elkaar plaatst.

En wat dacht je van de all-time favorite stoel OMG? Deze populaire stoel heeft een nieuw jasje gekregen, net zoals de armstoel Flexback! Liever een groter zitmeubel? Dan zit je goed met bank Prosper. Een elementenbank die de perfecte combinatie is van modern en klassiek comfort. Aan decoratie is ook gedacht, want ook de wanddecoratie Move en August behoren tot de nieuwe collectie. Nieuwsgierig geworden naar deze items? In onze winkel vind je verschillende items uit de nieuwste Zuiver collectie.