3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-10 Door: eLIVING

Sfeervol het najaar in

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dalende temperaturen en kortere dagen. Het perfecte moment om het in huis extra knus te maken met warme kleuren, zachte stoffen en vrolijk keramiek. Zo is binnenblijven opeens niet meer zo erg! 

 

Laat je omarmen 

Het najaar vraagt om warmte en hoe kan dat beter dan met een zacht plaid om je heen geslagen? Kruip weg onder een groot plaid en nestel je in het fijnste hoekje van je bank. Combineer met een aantal aaibare sierkussens voor een gezellige en warme uitstraling.

  

 

Laat de warmte vloeien 

Zie je jezelf al wegkruipen op de bank? Dan kan een kop warme thee of koffie natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een van de vrolijke theemokken of koffiekopjes van keramiek en ook het regenachtige najaar wordt een feestje. 

 

Iets lekkers erbij

Met een warme kop thee of koffie op de bank? Dan kan iets lekkers natuurlijk niet ontbreken! Met de kleurrijke HKliving koektrommels of bonbonschalen wordt het zelfs tijdens een regenachtige dag een feestje in huis. 

  

Of ben je meer van het taarten bakken op een regenachtige dag? Dan kun je jouw creatie nog feestelijker maken door jouw zelfgebakken taart op de HKliving taartenplateau te presenteren. Dat wordt smullen! 



Een sfeervolle opbergmand

In een sfeervolle opbergmand kun je een zacht plaid gemakkelijk opbergen. Geef de mand een plekje bij de bank, zodat je jouw plaid altijd binnen handbereik hebt. Of ga voor meerdere manden en creëer zo extra opbergruimte in huis

Met een tafeltje heb je alles binnen handbereik

Ken je dat? Heb je net een fijne houding op de bank aangenomen en dan krijg je toch opeens trek in dat warme drankje of lekkers wat op de salontafel staat. Gelukkig kun je met een handig bijzettafeltje die je zo over de bank schuift gewoon blijven zitten! Vanaf nu heb je alles binnen handbereik. 

  

 

Bij kaarslicht

Zeg je najaar, dan zeg je kaarsen. Met een paar mooie kandelaren maak je het geheel nog aangenamer, warmer en gezelliger in huis! Zo staan je kaarsen er ook weer stijlvol bij. 

 

Een lichtpuntje in huis

Net als kaarsen kunnen lampen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens het najaar. In deze donkere periode zoeken we de gezelligheid op en hoe kan dat beter dan met sfeervolle verlichting? Met een hanglamp, wandlamp, tafellamp of vloerlamp. (Sfeer)verlichting heb je nooit genoeg. Maak een lichtplan en ontdek welke lampen je waar wilt plaatsen. En wist je dat draadloze oplaadbare lampen het ook altijd goed doen? Handig als je een lichtbron nodig hebt in dat ene hoekje waar je geen lamp kunt aansluiten! Praktisch én sfeervol.