3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-09 Door: eLIVING

HKliving collectie 2024/2025

Het zal je niet verbazen dat ook deze nieuwe collectie niet zomaar uit de lucht is komen vallen. De nieuwe collectie is namelijk geïnspireerd op de kust van de Middellandse zee. Een fictief toevluchtsoord langs de ruige Spaanse kust, Hotel Satuna, is de kern van de nieuwste HKliving collectie. Deze plek staat voor een mix van nieuwe ervaringen en ontdekkingen en is daarmee de definitie van ontspanning. Het legt de essentie van een levensstijl vast die eenvoud en verbinding waardeert. Hieronder vind je een kleine greep van de allernieuwste items. 

 

HKliving 70’s ceramics

Het prachtige 70’s servies is misschien wel het meest bekend uit de HKliving collectie. Niet zo gek, want deze kopjes, borden en schaaltjes toveren elke wandplank, kast en eettafel om tot een gezellig geheel. De kleurrijke exemplaren zijn voorzien van verschillende patronen die je allemaal met elkaar kunt combineren. Uitgespaard ben je zeker niet, want twee keer per jaar verschijnen ook hiervan nieuwe varianten. Andere kleurencombinaties en patronen, maar nog steeds een perfecte match bij de huidige collectie. 


 

HKliving bank Jax in nieuwe kleuren

De populaire HKliving bank Jax is al verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, maar de keuze wordt dit najaar nog groter. Heel wat fijne kleuren en materialen zijn toegevoegd aan deze collectie. Van een zachte, maar gedurfde, roze kleur tot fijne neutrale kleuren die in elk interieur toepasbaar zijn. Heb jij al een kleur op het oog?


Organische serveerschalen

Naast de bekende 70’s ceramics vind je in de nieuwe HKliving collectie een compleet nieuwe serie schalen. Deze schalen hebben prachtige organische vormen en ingewikkelde patronen en zijn geïnspireerd door de schoonheid van het zeeleven en de levendige wereld eromheen. Hierbij kun je denken aan schalen in de vorm van koraal of een oester. Met deze schalen weet je zeker dat je iets unieks op tafel zet! 




Fluffy kussens en vloerkleden


Opvallend zijn de fluffy kussens uit de nieuwe HKliving collectie. Heerlijk om mee te knuffelen, zodra de temperaturen weer dalen en het eerder donker wordt. Met deze nieuwe sierkussens wil je niets liever dan op je bank ploffen. De perfecte items voor op de bank tijdens dit najaar! Over koude voeten hoef je je dit najaar ook niet druk te maken, want de zachte vloerkleden van HKliving zorgen voor een warme en gezellige uitstralen en zorgen dat je je voeten lekker op de vloer kunt plaatsen.