3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-05 Door: eLIVING

Verras je moeder op Moederdag

Alle moederfiguren zijn onmisbare superhelden. Of dat nu onze moeders, oma’s, tantes of goede vriendinnen zijn. Ze zijn vaak de rots in de branding en als er één dag is waarop we hen extra in het zonnetje kunnen zetten, dan is het wel op Moederdag! De perfecte dag om te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. En wil je haar op deze dag graag verrassen met een mooi interieurcadeau? Lees dan snel verder en ontdek de beste cadeautips voor Moederdag!

 

Sierkussens als moederdagcadeau

Omring haar door comfort en stijl met een luxe sierkussen voor op de bank of voor in haar favoriete leeshoekje. Met een sierkussen in een mooie pastelkleur breng je ook direct een zomers gevoel in haar interieur. Zo fleur je niet alleen haar dag op, maar ook haar huis! Een win-win situatie.

 

Een mooi servies als moederdagcadeau

Fijn samen koffie of thee drinken -misschien wel met een lekker koekje erbij- of gezellig samen koken en dineren. Het zijn de kleine momenten samen die het verschil maken. Met koffiekopjes, theemokken, een koektrommel, borden of een heel servies til je deze momenten naar een nog hoger niveau. Kies een kleur die bij haar interieur en stijl past en je hebt een Moederdagcadeau die gegarandeerd in de smaak valt.

 

 

Een zacht plaid als moederdagcadeau

Het perfecte cadeau voor de koudere zomeravonden: een warm en zacht plaid om onder te kruipen. Zie je jullie al samen buiten zitten? Een fijne zomeravond, met sfeervolle tuinverlichting aan, heerlijke hapjes en drankjes en dan lekker warm onder een zacht plaid. En als de temperaturen aan het eind van het jaar dalen en we weer meer binnen zitten, dan verplaats je jullie momentjes onder een plaid gewoon naar de woonkamer!

 

Een foto collage als moederdagcadeau

Verzamel mooie herinneringen in verschillende fotolijstjes en stel je eigen collage samen. Of het nu een familieportret is, een vakantiefoto of een ander speciaal moment samen. Door deze momenten in een fotolijstje te plaatsen kun je samen deze prachtige herinneringen ophalen. Elke dag opnieuw! Een persoonlijk cadeau waar iedereen blij van wordt. 

 

Een stijlvolle vaas als moederdagcadeau

Verras haar met een elegante vaas waar ze zelf haar favoriete bloemen in kan zetten. Een tijdloos cadeau dat altijd van pas komt! Voor welke vaas kies jij? 

 

Een set opbergmanden als moederdagcadeau

Wil je een praktisch en decoratief Moederdagcadeau geven? Met een set stijlvolle opbergmanden kan ze al haar tijdschriften, plaids en andere losse spulletjes kwijt. Opgeruimd staat netjes en het staat ook nog gezellig! Meer inspiratie voor een cadeau voor Moederdag vind je hier.