3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-12 Door: eLIVING

5x TV-meubel inspiratie

Een tv-meubel staat vaak niet bovenaan het lijstje bij het vernieuwen van je interieur. Ook niet zo gek, want een geschikte en mooie tv-meubel vinden is zo makkelijk nog niet. Wij selecteerde de leukste tv- meubels en je ziet ze hieronder!

 

Een televisie als prominent item in huis

Veel mensen vinden een televisie niet het meest mooie item in huis. Het staat prominent voor de bank, is altijd in het zicht en als de televisie uit staat is het één groot zwart vlak. Televisies kun je daarnaast ook in steeds grotere afmetingen krijgen (wat natuurlijk wel super fijn is om die ene Netflix serie te bekijken), maar waardoor het er allemaal niet veel beter op wordt. Tja, veel televisies winnen nu eenmaal niet een schoonheidsprijs. En als de televisie uiteindelijk uitgekozen is, dan komt het moeilijkste deel nog: een tv-meubel.  

 

TV-meubel kopen?

Het is natuurlijk een cliché, maar het is waar: tv- meubels zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld een tv-meubel op pootjes, moet het juist een zwevend tv-meubel worden of mag het tv-meubel ook op de grond staan? En hoe zit het met opbergruimte? Als je graag wat opbergruimte in je tv-meubel wilt, dan kun je nog beslissen of je de spullen achter gesloten deuren wilt of dat ze juist in het zicht mogen staan. Maar het materiaal, de afmetingen en de stijl van het tv-meubel zijn misschien toch wel de belangrijkste dingen om rekening mee te houden. Wil je ook een tv-meubel kopen? Lees dan snel verder en ontdek onze vijf favorieten tv-meubels van dit moment! 



Zwevend TV-meubel Kyara

Tv-meubel Kyara kun je helemaal zelf samenstellen. Wil je een zwevende tv-meubel Kyara of plaats je de tv-meubel liever op de vloer? Alles kan bij dit tv-meubel. Kies uit verschillende deuren, open vakken of lades en ook zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk. Kom langs in onze winkel en ontdek alle mogelijkheden! 

 

TV-meubel Class

Dutchbone tv-meubel Class heeft een chique visgraatpatroon en is voorzien van een antiek messing onderstel. Een combinatie die ervoor zorgt dat tv-meubel Class een echte blikvanger in huis is. Dit tv-meubel is onderdeel van de Class serie die bestaat uit een eettafel, salontafel, wijnkast, dressoir, kast en sidetable. 



Mangohouten TV-meubel Maud

Mogen jouw woonaccessoires en andere items gezien worden? Dan is deze open tv-meubel Maud misschien wel wat voor jou! Dit tv-meubel is gemaakt van mangohout en metaal, waardoor Maud een stoere uitstraling krijgt. 




Houten TV-meubel Silas

Stoer, strak en stijlvol. TV-meubel Silas heeft het allemaal en daar komt ook nog heel veel opbergruimte bij! Tv-meubel Silas is gemaakt van eikenhout en is afgewerkt in de kleur blacknight, maar dit tv-meubel is ook verkrijgbaar in essenhout met een geborstelde afwerking. 



BePureHome TV-meubel Bequest

Dit tv-meubel steelt de show in elk interieur. Het oosterse patroon zorgt voor een unieke uitstraling en de antiek zwarte afwerking maakt het helemaal af. BePureHome tv-meubel Bequest is gemaakt van oud grenenhout en heeft een onderstel van metaal.