3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-04 Door: eLIVING

Nieuw: Fatboy Parasol Sunshady

Tijdens de hete zomerdagen kan een schaduwplekje toch ook wel heel fijn zijn! En hoe handig is het als je zelf in een handomdraai een schaduwplekje kunt creëren?  

 

Onmisbaar in de tuin

Eerder vertelden we al waarom een parasol onmisbaar is in een tuin. Als we een paar goede zonovergoten dagen achter elkaar hebben, waar het kwik steeds verder oploopt, dan is een parasol geen overbodige luxe. In een handomdraai creëer je een schaduwplekje en komt het vakantiegevoel je tegemoet. Helemaal als je voor een parasol met een leuk kleurtje gaat! En met de Fatboy parasol Sunshady weet je zeker dat het met dat kleurtje goedkomt!

Fatboy Parasols 

Vrolijke kleurtjes, makkelijk te bedienen en heerlijk groot: met Fatboy parasol Sunshady weet je zeker dat je heel wat schaduw vangt. De Sunshady is voorzien van een retro patroon geïnspireerd op de jaren 60 en klassieke flappen met een crèmekleurige bies. Het complete plaatje om het zomergevoel naar boven te halen. De parasol heeft, net als de populaire parasol Stripesol, het bekende, rode Fatboy vlaggetje.

 De uitstraling voldoet, maar hoe zit het eigenlijk met de functionaliteit? De Fatboy Sunshady is van alle gemakken voorzien. De parasol heeft een doorsnede van 300 cm en kan twee kanten op kantelen, waardoor je altijd optimaal in de schaduw zit. En met het handige katrolsysteem, open en sluit je de parasol op een makkelijke manier. Het doek heeft UV-kwaliteit 8 en UPF 50+ bescherming. Dit houdt in dat de kleur van de parasol lang mooi blijft en dat de parasol uitstekend beschermt tegen de UV-straling van de zon. Met een UPF van 50+ houdt de parasol ongeveer 97,5% tot 99% van de UV-straling tegen. Op deze manier kun je heerlijk buiten genieten op je favoriete tuinstoel, tuinfauteuil of loungeset!

 

Ben je meer fan van een parasol met gekleurde strepen? Neem dan ook eens een kijkje bij Fatboy parasol Stripesol. Deze populaire parasol heeft maar liefst een diameter van 350 cm en is ook verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Beide Fatboy parasols passen perfect in de Fatboy parasolvoet Base