3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
31-12 Door: eLIVING

10x De best gelezen blog artikelen in 2020

Een jaar vol nieuwe meubels, mooie woontrends en handige interieurtips. Dit zijn onze tien best gelezen blog artikelen in 2020. Heb jij ze al gelezen?

1. Eco-leer: wat is dat eigenlijk?

Tegenwoordig zie je steeds meer meubels met recycle-leer. Door de duurzaamheid van dit leer wordt het ook wel eco-leer genoemd. Maar, wat is eco-leer nu precies? In dit artikel lees je niet alleen wat eco-leer precies is, maar vind je ook verschillende soorten banken en stoelen die gemaakt zijn van eco-leer. 




2. Welke zithoogte moet mijn barkruk hebben?

Een vraag die vaak gesteld wordt is welke zithoogte een barkruk moet hebben. Niet zo gek, want een bartafel of kookeiland kan soms net een andere hoogte hebben. Om goed en comfortabel te kunnen zitten, wil je wel een barkruk die bij je past. Kies je bijvoorbeeld voor een verstelbare barkruk of juist niet en ga je wel of niet  voor een barkruk met rugleuning? De antwoorden op deze vragen en nog meer vind je hier



3. Protexx: vlekken uit je bank verwijderen doe je zo

Wat is er vervelender dan een nieuwe bank, fauteuil of stoel waar je per ongeluk een vlek op maakt? Een ongelukje zit in een klein hoekje. Gelukkig kun je bij aanschaf van een nieuw meubel ook Protexx textielbescherming met 3 jaar vlekkenservice aanschaffen. Wat Protexx precies is, dat lees je hier

4. Cognac leren banken

Hoewel je uit verschillende kleuren leren banken kunt kiezen, blijft cognac toch wel een van de favorieten. Als je net zo fan bent van een cognac leren bank als dat wij dat zijn, dan wil je deze banken in dit artikel niet missen!



5. Een 2 zits bank, 2,5 zits bank of 3 zits bank

Een bank in huis is vaak best vanzelfsprekend. De zoektocht naar een nieuwe bank kan daarom soms best tegenvallen, want door welke bank wil je je oude bank vervangen? Ga je voor een 2 zits bank, 2 5 zits bank of toch voor een 3 zits bank? En wat zijn de afmetingen van deze banken? Al deze vragen worden in dit artikel beantwoord en helpen je hopelijk bij het vinden van jouw favoriete bank!

 6. Wanneer een ronde eettafel overwegen?

De zoektocht naar een eettafel kan best lastig zijn. Helemaal als je nog niet weet of je een rechte tafel of ronde tafel wilt. Wij helpen je alvast met een dilemma: wanneer is een ronde tafel geschikt? 



 7. Een okergele bank: durf jij het aan?

De kleur die niet alleen voor warmte zorgt, maar ook gezelligheid in je interieur brengt. Dat is natuurlijk okergeel! En als je deze kleur combineert met een bank, dan weet je zeker dat je een blikvanger in huis haalt! Ben jij ook zo fan van de kleur okergeel? Bekijk dan de leukste okergele banken in dit artikel.



8. Een bartafel in de keuken? Kijk dan eens naar deze barkrukken

Naast de gezelligheid van een eettafel weten we ook steeds vaker de bartafel of het kookeiland te vinden. Aan stijlvolle eetkamerstoelen ontbreekt het niet, maar hoe zit dat met barkrukken? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet! 

9. Welke afmeting moet mijn eettafel hebben?

Meten is weten en dat geldt zeker voor een eettafel. De ruimte waar de eettafel komt te staan is belangrijk, maar ook het aantal stoelen die je aan een eettafel kunt schuiven is afhankelijk van de afmeting van een eettafel. Lees snel dit artikel en ontdek precies welke afmeting je eettafel moet hebben.


   

10. 5x combineren met een grijze bank

Een grijze bank saai? Zeker niet! En je kunt een grijze bank ook nog eens gemakkelijk combineren. Een grijze bank is een goede basis voor in de woonkamer en vanuit hier kun je vrijwel alle kanten op. Hoe? Dat laten we je in dit artikel zien.