3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-10 Door: eLIVING

Flower Power: de nieuwste Rodeo fauteuils

De Rodeo fauteuil ken je waarschijnlijk met zijn eco-lederen jasje in de kleuren cognac, army en zwart. En misschien ook wel met zijn fluweelzachte velvet jas in tientallen verschillende kleuren, maar wat dacht je van deze metamorfose? Ben je klaar om kennis te maken met de nieuwste BePureHome Rodeo fauteuils?
  

BePureHome Rodeo fauteuil

De nieuwste Rodeo fauteuils zijn niet alleen stijlvol, maar ook chique én opvallend. En opvallend zijn ze zeker, want met dit unieke printje haal je een echte blikvanger in huis! Het gaat natuurlijk om de Rodeo fauteuil Bouquet Zwart én de Rodeo fauteuil Aquarel Flower Chestnut. Beide met een sfeervol bloemenpatroon op een rijke velvet stof, maar toch totaal anders. Durf jij het aan?

   

BePureHome Vogue stoelen  

Ben je helemaal weg van een van deze patronen? Dan hebben we goed nieuws, want deze patronen vind je in nog meer items van BePureHome terug! Wist je bijvoorbeeld dat ook de Vogue serie is uitgebreid met deze patronen? Neem snel een kijkje en ontdek hoe de stijlvolle patronen de BePureHome Vogue stoelen een totaal andere uitstraling geven!