3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-01 Door: eLIVING

Velvet in huis: onze favorieten

De velvet stof is niet meer weg te denken uit onze interieur. Van velvet meubels tot velvet accessoires: overal mag deze prachtige stof zich laten zien. Gaat een velvet bank in de woonkamer jou net een stapje te ver? Dan zijn er gelukkig nog heel veel andere velvet items voor in huis. Wij hebben onze favorieten velvet items op een rijtje gezet.

 

Velvet in huis

Ben je net zo fan van fluweel zacht velvet als dat wij zijn? Dan heb je vast en zeker al minstens één velvet items in huis. Velvet geeft je interieur een warme en elegante uitstraling. En combineer je velvet bijvoorbeeld met gouden details? Dan haal je de luxe uitstraling van velvet nog meer naar boven. Met velvet kun je alle kanten op, want deze stof laat zich makkelijk combineren met verschillende interieurstijlen én materialen. Velvet combineert namelijk bijna overal bij en dat maakt dat deze stof zich in bijna elk interieur thuis voelt.

De aaibare stof is in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Nog een reden waarom velvet in vrijwel elk interieur past. Olijfgroen, zacht roze of diep blauw: kleur in je interieur toevoegen was nog nooit zo gemakkelijk. 

 

Velvet banken in de woonkamer

Met een velvet bank blaas je gegarandeerd nieuw leven in je woonkamer. Neem bijvoorbeeld de stoere BePureHome bank Statement. Deze velvet bank was al verkrijgbaar in één kleur velvet stof, maar daar zijn nu nog twee kleuren bijgekomen. Wij kunnen ons geluk niet op! Zit jouw favoriete kleur hier toch niet bij? Kijk dan eens naar de Rodeo velvet. Deze bank komt in tientallen vrolijke velvet kleuren, dus pas op dat je geen keuzestress krijgt! 

 

 

Velvet zitzakken van Fatboy

Wie had dat gedacht? Geen bank, fauteuil of stoel, maar een zitzak met velvet stof! Heb jij ook op het moment gewacht dat Fatboy goes velvet? Dan heb je vast en zeker de velvet zitzakken van Fatboy al gezien. Een hoog aaibaarheidsgehalte en een perfect formaat voor in de woonkamer of slaapkamer. Voor welke kleur velvet zitzak ga jij?

 

 

Velvet sierkussens

Velvet sierkussens zijn misschien dan wel klein van formaat, maar het effect van een velvet sierkussen is groot! Een velvet sierkussens geeft een warme en gezellige uitstraling en brengt je interieur tot leven. Met sierkussens kun je dan ook in een handomdraai de uitstraling van je interieur aanpassen. Ga voor een vleugje persoonlijkheid en combineer verschillende sierkussens met elkaar. Hoe je dat doet, dat lees je hier.   

 

Velvet eetkamerstoelen

Van groot, naar klein tot iets er tussenin. Met velvet eetkamerstoelen ben je verzekerd van een stijlvolle eetkamer of eethoek. Ze nodigen uit om plaats te nemen en maken de eetkamer tot een elegante ruimte. Met deze aaibare stof zit je bovendien heerlijk comfortabel. En wist je dat velvet eetkamerstoelen in tienallen verschillende kleuren verkrijgbaar zijn? Van levendige tinten tot neutrale basistinten. Neem bijvoorbeeld de populaire Zuiver OMG stoel. Deze stoel laat zich makkelijk combineren met de andere OMG stoelen van Zuiver.    

 

 

Velvet fauteuils

Met een velvet fauteuil haal je een warme blikvanger in huis. Een groot favoriet onder de velvet fauteuil is Dutchbone fauteuil Bar. Waarom deze fauteuil in dit rijtje staat, wordt met één blik duidelijk. Fauteuil Bar ziet er niet alleen comfortabel uit, maar dat is ie ook! En dan kun je ook nog heerlijk ronddraaien op deze fauteuil. Heb jij al een idee waar je ‘m neer wilt zetten?

 

 

Velvet barstoelen

Helemaal van deze tijd zijn barstoelen en dan in het bijzonder velvet barstoelen. Ze zorgen voor kleur en warmte aan de keuken en dat is precies wat we willen. Neem bijvoorbeeld de Dutchbone Franky: een extreem veelzijdige stoel. Hij is niet alleen in eetkamerstoel formaat verkrijgbaar, maar ook in halfhoge en hoge barstoel formaat! Stoel Franky velvet staat voor je het weet aan de eettafel of aan de bartafel, of misschien wel aan beide...

 


 

Velvet combineren

Heb je jouw favoriete velvet item uitgekozen, maar heb je geen idee hoe je velvet het beste kan combineren? Gelukkig kun je velvet met heel veel interieurstijlen en materialen combineren. Ontdek het in drie keer combineren met velvet.