3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-11 Door: eLIVING

In de ban van Okergeel

Okergeel zien we in steeds meer interieurs voorbij komen. Deze warme en vrolijke kleur fleurt elke ruime op en zorgt voor een positieve sfeer in huis. Ben jij ook in de ban van okergeel? Laat je interieur stralen met okergele woonaccessoires of pak het grootst aan met een okergele bank of fauteuil.

 

Okergeel als kleur in je interieur

De speelse kleur okergeel combineert goed met heel veel andere kleuren. Het is een kleur die zich makkelijk laat combineren, waardoor je okergeel in veel verschillende interieurstijlen kunt toevoegen. Combineer bijvoorbeeld met neutrale kleuren, zoals wit, grijs of beige. Of ga voor een gedurfde combinatie met diep blauw, smaragd groen of zelfs intens paars! Met deze veelzijdige kleur kun je dus alle kanten op.

De uitstraling van de kleur okergeel is afhankelijk van het materiaal. Zo geeft de zachte velvet stof in de kleur okergeel een luxe uitstraling. In drie keer combineren met velvet lees je hoe je okergeel velvet combineert in een luxe interieur. Met een okergele velvet meubel of sierkussen voeg je op een gemakkelijke manier elegantie en luxe toe. 

Okergele woonaccessoires

Woonaccessoires zijn makkelijk te vervangen en ideaal als je bijvoorbeeld elk seizoen weer een ander kleurtje in je interieur wilt. Denk bijvoorbeeld aan leuke okergele sierkussens, kandelaars met een gele steen of een warm plaid in een okergele kleur.

  

Okergele vloerkleden

Een vloerkleed is eigenlijk onmisbaar in een interieur. Het zorgt niet alleen voor warmte en gezelligheid, maar het verbindt ook de verschillende meubels in een kamer met elkaar. Met een okergeel vloerkleed breng je in een handomdraai je interieur tot leven. Maak een statement met een okergele vloerkleed of kies een vloerkleed met okergele accenten voor nog meer dynamiek. 


Okergele banken

Met een okergele bank haal je een statement in huis en natuurlijk ook een dosis kleur. Een perfecte keuze als je net zoals wij gek bent op deze prachtige kleur. Tegenwoordig zijn heel veel banken leverbaar in okergeel, dus de keuze is reuze. Durf jij een okergele bank aan?


Okergele hockers

Heerlijk even de voeten omhoog na een dagje werken of tijdens het bijkomen in het weekend? Dan kan een hocker of poef natuurlijk niet ontbreken. Okergele hockers passen perfect bij een okergele bank, maar ook bij een andere kleur bank combineert een okergele hocker erg mooi.   
  

Okergele fauteuils

Is een okergele bank net iets te gedurfd voor jou, maar wil je wel een blikvanger in huis? Kijk dan zeker eens naar een okergele fauteuil! Een gekleurde fauteuil geeft net dat extra beetje kracht aan een interieur. Neem bijvoorbeeld de Rodeo fauteuil met een fluweelzachte velvet stof of ontdek direct zeven okergele fauteuils op een rij.
 
 

Okergele eetkamerstoelen

Waarom de kleur okergeel niet doortrekken naar de eethoek? Een paar mooie okergele eetkamerstoelen geven ook sfeer aan deze hoek. Ontmoet de leukste okergele eetkamerstoelen.