3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-03 Door: eLiving

Maak ook jouw tuin lente klaar met de leukste tuinmeubelen

Nu het zonnetje weer gaat schijnen, beginnen onze vingers alweer te jeuken! Het is tijd om onze tuin lente klaar te maken met de leukste tuinmeubelen! We hebben daarom voor jou de leukste tuinmeubelen op een rijtje gezet. Voel jij de lente kriebels ook al komen?

 

Zuiver Tuinstoel Albert Kuip


Miste jij je fijne Albert Kuip stoel als je buiten in het zonnetje zat? Dat hoeft nu niet meer, want de Albert Kuip is nu ook als tuinstoel verkrijgbaar! De Zuiver tuinstoel Albert Kuip Garden is stevig en zwaar genoeg om de Nederlandse zomers door te komen, maar licht genoeg om hem te verplaatsen! Het perfecte tuinmeubel. Laat de zon maar komen! 
 

Kartell Tuinbank Bubble Club


Ook Kartell tuinbank Bubble Club mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met tuinmeubelen. Met deze populaire tuinbank ontworpen door designer Philippe Starck heb je een echte eyecatcher in je tuin! Met dit prachtige tuinmeubel is je tuin al bijna compleet!



Tuintafel Vondel


Lekker eten op het balkon of in tuin doe je aan de vierkante tuintafel Vondel van Zuiver. Deze tuintafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren die perfect matchen met de kleuren van stoel Vondel! Voor welke kleur ga jij? 

Tuinstoel Cantik



Maak kennis met de multifunctionele stoel Cantik. Door de kunststof rotan en waterafstotende zitting kun je deze stoel namelijk zowel binnen als buiten gebruiken.

Bank Attackle!


Een viervoeter in je tuin die niet wegloopt? Dan is deze vrolijke bank Attackle misschien wel wat voor jou! Deze viervoeter is ijzersterk en draagt met gemakt twee personen op zijn rug. Ook leuk voor in huis. 
 

Parasol Sunshady 


Deze vrolijke parasol valt dan misschien niet onder de categorie tuinmeubels, maar is toch in dit rijtje beland. Sunshady zorgt namelijk voor het ultieme vakantiegevoel en dat is toch precies wat je wil? 
   

Zitzak Original Outdoor


Je hebt niet altijd een tuinstoel nodig om comfortabel te zitten. Met de Fatboy zitzak Original Outdoor kun je namelijk serieus relaxen! In je tuin, op je balkon of waar je maar wilt. En wil je ook kunnen schommelen buiten? Dan kun je deze zitzak perfect combineren met de Rock 'n Roll!

Heb je al je tuinmeubelen bij elkaar, maar wil je jouw tuin nog opvrolijken met leuke items? Lees dan hier verder en ontdekt de leukste items voor in de tuin!