3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-03 Door: eLIVING

3x Tuinfauteuils

Zomerse temperaturen, een lekker drankje erbij én niet te vergeten een comfortabele tuinfauteuil. Wat wil je nog meer? Ontdek hier de leukste fauteuils voor in de tuin.

 

House Doctor tuinfauteuil Kawa

Kawa is een comfortabele fauteuil van House Doctor. De tuinfauteuil is gemaakt van rotan en metaal. Zowel de zitting als de rugleuning zijn voorzien van een prachtig gevlochten ontwerp, hierdoor heeft de fauteuil een natuurlijke uitstraling. De loungestoel is geschikt voor zowel binnen als buiten! 

HKliving tuinfauteuil Outdoor Egg

De populaire fauteuil Egg van HKliving is nu ook verkrijgbaar voor buiten! De uitstraling is vrijwel identiek, maar deze tuinfauteuil is gemaakt van handgevlochten kunststof rotan en het frame is afgewerkt met een speciale coating. Hierdoor kun je deze fauteuil met een gerust hart buiten gebruiken. Maar ook binnen misstaat outdoor fauteuil Egg zeker niet!

Fatboy Schommelstoel Rock n Roll

Misschien net wat anders dan dat je gewend bent van een tuinfauteuil, maar deze schommelstoel is te leuk om niet te benoemen. De Fatboy schommelstoel Rock n Roll is gemaakt van waterafstotend materiaal en in combinatie met de Original Outdoor zitzak is deze schommelstoel een echte comfortabele eyecatcher voor iedere tuin! Overigens kun je deze stoere schommelstoel ook binnen gebruiken in combinatie met de Original zitzak.