3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-05 Door: eLIVING

5 Essentiële items voor een geslaagde picknick

Tijdens de heerlijke zomerdagen met fijne temperaturen en mooie zonsondergangen wil je natuurlijk niets liever dan buiten zijn. En als we dan toch buiten zijn, dan het liefst met een hapje en drankje. Wat dacht je van een gezellige picknick? Je leest het goed: het is weer tijd om met je picknickkleed in de ene hand en een hapje en drankje in je andere hand op pad te gaan! Met deze vijf essentiële items heb jij gegarandeerd een geslaagde picknick!

1. Een tas vol lekkers


Er heerste een lichte twijfel welke essentiële item nu op nummer een hoort, maar als echte lekkerbekken vinden wij dat een tas met eten en drinken toch wel een plekje op nummer een verdient. Wat is een picknick zonder hapjes en drankjes en hoe kun je dit nu beter vervoeren dan in een hippe tas? Met Sjopper-Kees wil je namelijk niets liever dan rond paraderen. Deze tas is namelijk niet alleen handig tijdens het shoppen, maar ook voor een picknick is het een echte musthave. Deze shopper kun je gemakkelijk schoonmaken en is ook nog waterdicht. Hierdoor kun je Sjopper-Kees ook als wijnkoeler gebruiken! Kies snel jouw favoriete kleur shopper uit en vul deze tas met de lekkerste hapjes en drankjes.

 



2. Een zacht picknickkleed


Een picknick op het strand, in het bos of in hartje Utrecht in het park. Een picknickkleed mag niet ontbreken in het lijstje van essentiële items voor een geslaagde outdoor picknick. Waar je ook heen gaat, een picknickkleed is een onwijs handig ding. Zo heb je geen last van kriebelende beestjes en je zit een stuk comfortabeler. Kies bijvoorbeeld voor een van de kleurrijke Flying Carpets picknickleden inclusief kekke printjes. Deze picknickkleden zijn vuil-en weerbestendig en je kunt de rubberen knopen gebruiken om meerdere Flying Carpets picknickkleden met elkaar te verbinden. Waar strijk jij deze zomer het liefste neer?



3. Draadloze lampjes


Wil je in de avond picknicken of de zonsondergang bekijken? Dan komt een draadloos lampje natuurlijk goed van pas! Een lichtpuntje tijdens de picknick zorgt niet alleen voor sfeer, maar het is ook handig om je picknickgezelschap te blijven zien en om te zien wat je eet. Een stopcontact is natuurlijk niet aanwezig, maar met de draadloze Fatboy lamp Thierry le Swinger is dit geen probleem. Deze lamp hang je makkelijk op aan een boom of je steekt ‘m in de grond. Liever een compacte draadloze lamp die je op je picknickkleed kunt zetten? Kies dan voor Edison the Petit! Waar je ook gaat picknicken, er is altijd wel een plekje waar deze lampen kunnen staan of hangen!



4. Comfortabel zitten


Ben je niet zo van op een kleedje zitten en wil je liever wat meer comfort tijdens het picknicken? Dan is de Fatboy Lamzac perfect voor jou. Met deze luchtzitzak wordt dit een luxe picknick. Voor deze luchtzitzak is geen pomp nodig. Het enige wat je moet doen is de zitzak door de lucht bewegen. In een paar seconde zit deze zitzak vol met lucht en dan kun je hem sluiten en lekker achterover zitten. Ga je weer naar huis? Laat de Lamzac leeglopen en vouw ‘m op! De Lamzac is heerlijk compact, waardoor je hem makkelijk meeneemt.



5. Een plaid voor de koudere avonden


Als het ’s avonds afkoelt zijn een paar plaids geen overbodige luxe! Heerlijk voor over je benen of wikkel jezelf helemaal in met een extra groot plaid!