3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-07 Door: eLIVING

BePureHome Rodeo bank: een cognac leren bank

De Rodeo bank is één van de meest populaire banken van dit moment en dat is ook zeker niet voor niets. Deze bank van BePureHome straalt alles uit wat je van een bank mag verwachten. Stoer, stijlvol, strak en modern tegelijkertijd. Geef je over en plof neer op BePureHome bank Rodeo cognac!

     

Rodeo bank: comfortabel en stijlvol tegelijkertijd


Ben je op zoek naar een comfortabele bank en die ook nog stijlvol in je interieur staat? Vergeet alle banken en probeer de Rodeo bank eens. Deze comfortabele bank biedt genoeg ruimte om lekker breed te zitten en voelt ook nog eens fijn aan. Dit komt omdat deze bank bekleed is met eco-leer. Je leest hier wat eco-leer precies is. Past de Rodeo 3-zits bank niet in jouw woonkamer? Geen nood, want Rodeo is ook verkrijgbaar als 2-zits bank. Ook dan heb je meer dan genoeg ruimte om comfortabel te zitten.  

 




Rodeo bank: een bank voor in elk interieur


BePureHome Rodeo bank staat met stipt op nummer een in het rijtje meest populaire BePureHome banken. Naast dat de Rodeo bank uiterst comfortabel zit, is deze bank ook een echt pareltje om naar te kijken. Het eco-leer geeft de Rodeo bank een stoere, maar elegante uitstraling. Ook het zwart onderstel draagt hier aan bij. Het onderstel zorgt voor de perfecte combinatie tussen stoer en industrieel en stijlvol en elegant. Door deze tegengestelde uitstraling is het afhankelijk van de ruimte hoe de Rodeo bank tot uiting komt. Een echte kameleon als je het ons vraagt. Plaats je de Rodeo bank in een industrieel interieur, dan komt het stoere en strakke karakter van de Rodeo bank meer naar boven. Plaats je het in een modern interieur, dan komt de stijlvolle en moderne kant naar boven. Ook in een botanisch interieur komt de Rodeo bank helemaal tot zijn recht. De prachtige cognac kleur van de Rodeo bank kleurt magisch met het natuurlijke groen van planten. Zie jij de Rodeo bank al in jouw interieur staan? 

 

  

Rodeo bank: cognac leren bank


Cognac hier en cognac daar. Het is een prachtige kleur die zich makkelijk laat combineren.  Een cognac leren bank is niet alleen makkelijk te combineren met verschillende kleuren kussens of plaids, maar ook met het gehele interieur. Een cognac leren bank staat eigenlijk overal bij! Daarnaast brengt een cognac leren bank het gevoel van buiten naar binnen. Dit komt door de zachte, natuurlijke aarde kleur. Waar wacht je nog op? Benieuwd naar andere cognac leren banken? Lees dan het blog: ‘Cognac leren banken’.

 

Rodeo bank: een kleurrijk pareltje 

De Rodeo bank staat natuurlijk bekend om de bekleding van prachtige eco-leer in het cognac, zwart of groen. Maar wist je dat de Rodeo ook verkrijgbaar is met velvet stof? Deze fluweelzachte stof maakt jouw bank in een handomdraai aaibaar! Het leuke van deze velvet stof is dat je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren! De Rodeo bank velvet is dus echt een kleurrijk pareltje. Van okergeel tot roest en van diepblauw tot mosgroen. Het maakt niet uit in welk jasje de Rodeo bank wordt gestopt, de vormgeving zorgt ervoor dat de Rodeo bank er altijd mooi uitziet! Nu alleen nog kiezen welke kleur het mooiste in jouw interieur past. Of ga je toch voor het mooie eco-leer? 

 

   

De Rodeo serie

Het is bijna een opluchting dat er nog meer items zijn in de stijl en vormgeving van de Rodeo bank! Zoveel stijl wil je toch in elk item terug zien? Gelukkig heeft BePureHome een hele serie van de Rodeo gemaakt! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bijpassende fauteuil bij de Rodeo bank. Deze Rodeo fauteuil is verkrijgbaar in eco-leer of met velvet bekleding. Het is ook erg leuk om bijvoorbeeld de cognac leren Rodeo bank te combineren met een mooie okergele velvet Rodeo fauteuil! Bekijk hier de gehele BePureHome Rodeo serie. Als daar jouw favoriete Rodeo niet tussen staat...